Vrijwel iedere disbalans of ziekte is vindbaar in het ziekteregister welke leesbaar is via het sub-menu.

Achter iedere genoemde ziekte of disbalans staat het hoofdmiddel of staan de hoofdmiddelen genoemd welke op deze van toepassing zijn.

In de meeste gevallen een middel D6 aangevuld met een middel C30 oftewel een middel (D6) wat de bestrijding van de fysieke disbalans ondersteunt en een middel (C30) wat de energetische en dieperliggende oorzakelijkheid van de disbalans tegen gaat.

Meer hierover valt te lezen onder de menu koppeling: "werkingsgebieden".

* Men dient echter te bedenken dat vele disbalansen en ziekten diverse variaties kennen welke ieder weer hun specifieke behandeling met edelsteen globuli vereisen en niet iedere cliënt hetzelfde is. Om dit te ondervangen vindt men achter iedere ziekte of disbalans en het genoemde hoofdmiddel of de genoemde hoofdmiddelen de groen gekleurde koppeling "Rapport bestellen".

In een dergelijk rapport worden "in en outs" van de desbetreffende disbalans en of ziekte behandeld met de diverse variaties van deze en iedere variatie aangevuld met een behandelplan op basis van edelsteen globuli. 

* Na bestelling (en ontvangst van de betaling ad 5,00 €) wordt dit rapport per e-mail verzonden als PDF bestand.

Voor lithotherapeuten zijn deze rapporten uitermate handig en nuttig. De therapeut kent de naam van de ziekte of disbalans van zijn cliënt en kan met behulp en aan de hand van het desbetreffende rapport tot een verantwoorde en persoonlijke middelkeuze komen.

 

 

Edelsteen globuli zijn energetische middelen en derhalve geen geneesmiddelen in de zin van de geneesmiddelen wet https://wetten.overheid.nl/BWBR0021505/2020-04-01